Телеком Услуги

Интерактивната телевизия от VIVACOM предлага нови функционалности

Иван Гайдаров

Интерактивната телевизия от VIVАCOM вече е с променен облик и нови функционалности за настоящи и нови клиенти на компанията. Част от тях са възможността за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитанията на всеки потребител и персонализирана подредба на съдържанието. IPTV вече ще предоставя допълнителна информация за футболните мачове в реално време директно на екрана без да се прекъсва излъчването, а търсенето на предавания и филми е улеснено с нова, по-удобна клавиатура.

IPTV ще посреща потребителите с нова заглавна страница - "За мен" или My TV - която включва персонализирано съдържание и препоръки за филми и предавания, подбрани за конкретния потребител на база минали гледания. Секцията съдържа различни категории - ТОП канали, Любими филми/канали, Популярни сега и Продължи гледането. Добавена е и информационна страница при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от която предаването може да се пусне отначало, да се добави напомняне за бъдещо излъчване, а при сериалите да се видят предстоящите епизоди и препоръки за подобни предавания.

Нова функционалност специално за любителите на футбола са спортните данни, които дават информация за първенството, отборите и мача в реално време, както и най-важните моменти от него
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X