Телеком Услуги

Нов български сателитен оператор стартира дейност

Иван Гайдаров

На дигитална пресконференция в началото на седмицата бе обявено създаването на нов изцяло български сателитен оператор - neosat. Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на българския сателит България Сат-1.

Компанията стартира с безплатен двумесечен тестови период за първите 2020 записали се ентусиасти на neosat.com. Услугата на neosat дава достъп до над 210 канала, от които 120 във висока резолюция (HD). Основното предимство за потребителите е свободата на избор по отношение на срока на договора и характеристиките на пакетите. Всеки абонат ще има право да прекрати договора си без неустойки по всяко време, както и да добавя и премахва канали и пакети, адаптирайки услугата спрямо своите моментни нужди.

"От години няма съществено развитие в областта на сателитната телевизия у нас, която да съответства на развитието на качеството на самите телевизори и големината на екраните, с необходимата стабилност и постоянство на качеството. Сателитната телевизия беше доста подценявана дълго време, но точно сега в условията на изолация и високо потребление на интернет, натоварващо мрежите до краен предел, се доказа че най-сигурния и качествен метод за получаване на информация и забавление през ТВ екран е сателитната телевизия", коментира Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat, и добави:
"Нашата мисия на пазара е да доставим и установим трайно на пазара ТВ услуга с качество и при гъвкави условия, които българският потребител заслужава".

Заявки за безплатен тест ще се приемат до 31 май, включително, като потребителите могат да се запишат през на www.neosat.com или на тел 070016360. Тестът не обвързва потребителя по никакъв начин и започва от датата на инсталиране, на услугата.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X