Телеком Услуги

Услугата WiFi Voicе от VIVACOM вече е налична за цялата серия Samsung Galaxy S20

Иван Гайдаров

VIVACOM продължава да работи усилено за разширяване на възможностите на своите потребители да общуват по различни дигитални канали, един от които е WiFi Voice - услуга, която позволява провеждане на разговори през налична WiFi мрежа.

Клиентите на компанията, които искат да използват WiFi Voice, трябва да имат и активна 4G Voice услуга за провеждане на гласови разговори през 4G мрежата на VIVACOM и съвместимо устройство. Tова е необходимо, за да може при излизане от обхвата на WiFi мрежата разговорът автоматично да се прехвърли към 4G мрежата и обратно, без да прекъсва. Двете услуги са безплатни за клиентите на VIVACOM, а изговорените минути се отчитат спрямо използвания тарифен план. Активирането им става чрез SMS с текст "START" или "START WiFi" на номер 1701.

Компанията постоянно разширява списъка с устройства, които поддържат услугата WiFi Voice, и тя вече е налична за последните флагмани на Samsung от серията S20 - S20, S20+ и S20 Ultra. Другите устройства, които позволяват използването на услугата са Huawei P30, P30 Pro и P30 lite, Huawei Nova 5T, Huawei P Smart Pro, P Smart Z и P Smart Z 2019, Huawei P10, Huawei P20 Lite, Mate 20 серията и HONOR 9X
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X