Телеком Услуги

А1 България стана партньор на Cisco за цялостни ИКТ решения

Владимир Владков

Операторът А1 България получи сертификат за „избран партньор на Cisco”, като по този начин развива стратегията си за предоставяне на по-богато портфолио от цялостни ИКТ решения на бизнес клиентите в България. Сертификатът на Cisco доказва, че в А1 България работят сертифицирани специалисти, които имат необходимите компетенции за реализирането на комплексни ИКТ проекти и корпоративни решения, както на етап дизайн на техническото решение, така и на ниво внедряване, проактивно наблюдение и поддръжка.

„Нашата цел е да бъдем лидер в иновациите на пазара като се възползваме от възможностите на дигитализацията в полза на нашите клиенти. Щастлив съм, че ще можем да предоставяме достъп до най-новите технологии още по-бързо и да ги направим максимално полезни за бизнеса”, обяснява Симеон Донев, старши директор „Маркетинг” на A1 България. Дигитализацията на бизнес процесите на нашите клиенти е основна част от стратегията на компанията, допълва той.

Стратегията на телекома е да бъде доставчик на цялостни технологични решения, включително телеком услуги, софтуерни, облачни и IoT продукти за бизнеса.

Партньорската мрежа на Cisco у нас обхваща над 200 компании, включително няколко мултинационални корпорации като IBM, HP, Ericsson, Honeywell, повечето водещи системни интегратори, както и редица ИТ фирми, специализирани в дадена технологична област. 10 са фирмите с най-високия статут на златен сертифициран партньор.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X