Операторски Технологии

Системата от базов клас за домашни меш инсталации Deco X20

Александър Главчев

Системата от базов клас за домашни меш инсталации Deco X20 на TP-Link вече се предлага в България, обявиха от компанията. Устройството поддържатехнологии като MU-MIMO, OFDMA и 1024-QAM, предлага цялостно покритие на дома - до 370 м2 (за система 2 модула).

"Deco X20 е продукт, който перфектно съчетава достъпност в ценово отношение и отлична производителност. Това е първата Wi-Fi 6 entry-level mesh система, която TP-Link пуска в продажба на българския пазар, сподели Анна Чакърова, мениджър бизнес развитие в TP-Link България. Устройството отговаря на нуждите на потребителите, които търсят иновативни устройства поддържащи стабилни и сигурни връзки, като в същото време притежават съвременен дизайн и са на добра цена и се вписват идеално във всеки тип дом. Deco X20 е Wi-Fi 6 меш система, която може да бъде използвана от всеки, поради лесното управление чрез приложението TP-Link Decо и изключително бързата конфигурация."

Deco X20 е удачно решение за потребители, които искат ефективна мрежа у дома, но и бързи едновременни връзки, които позволяват различни онлайн дейности. Устройството предлага скорост до 1800Mbps - 1201Mbps в честотната лента от 5 GHz и 574 Mbps в тази от 2,4 GHz. Освен това Deco модулите работят заедно, за да образуват една мрежа и осигурят бърза и стабилна връзка за множество едновременно свързани устройства.

Продуктът работи с до 150 едновременно свързани устройства и по този начин може да управлява трафика дори в най-натоварените мрежи, осигурявайки връзки без забавяне и ниска латентност при онлайн игри и видео конферентни връзки.

Отделните Deco единици образуват единна мрежа, която позволява на потребителите да останат постоянно свързани към мрежата, като преходът от един мрежови възел към друг е изключително лесен и незабележим, дори в случате на лайв стрийминг. Deco X20 разполага и с функцията Self-Healing, която се активира в мрежата веднага щом възелът е офлайн и автоматично пренасочва всички данни през останалите налични възли. В допълнение, благодарение на функцията Adaptive Path, мрежата динамично подбира най-добрия маршрут, така че потребителите да могат да извършват своите онлайн дейности възможно най-бързо и ефективно.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X