Операторски Технологии

NetFoundry обяви защитена свързаност към MS Azure Virtual WAN

Владимир Владков

NetFoundry обяви, че нейното решение NetFoundry AppWAN вече е достъпно като интегрирано решение в Microsoft Azure. Системата AppWAN на NetFoundry предоставя просто, сигурно и ценово ефективно свързване към Azure, давайки възможност на фирмите да се свържат само едно софтуерно решение за минути. Компанията започва да предоставя безплатни тестове.

NetFoundry отдавна си сътрудничи с Microsoft, като този път специалистите на двете компании са успели да осигурят безпроблемно интегрирано провизиониране между Azure Virtual WAN и NetFoundry AppWANs. В резултат AppWAN предоставя сигурност от корпоративен клас, подобрявайки производителността и опростявайки мрежовото управление, коментира по време на конференцията на Net Events 2018 Филип Грифит от NetFoundry. 

Филип Грифит,  NetFoundry. Снимка: Net Events

Фирмите стартират NetFoundry AppWAN крайни точки директно върху потребителските устройства, в частните центрове за данни или в поделенията на компанията. След това крайните точки се свързват в глобална мрежа, използвайки съществуващите интернет връзки. „Услугата Azure Virtual WAN предоставя оптимизирана комуникация VNET. NetFoundry дава възможност на потребителите да се възползват от предимствата на Azure Virtual WAN, автоматизирайки свързаността в техните офиси към Azure чрез защитения софтуер NetFoundry AppWAN“, обясни Майки Кочаник, вицепрезидент на NetFoundry.

NetFoundry вече предлага вградената бързина на облака Azure, незабавна свързаност и просто инсталиране и мащабируемост чрез своя подход за мрежа, специфична за дадено приложение (ASN). NetFoundry насърчава предприятията да реализират своя съвременна и динамична мрежа, която премахва проблемите на съществуващите технологии: остарели и сложни мрежови модели, включително VPN и MPLS, които не могат да поддържат сигурни и разпределени приложения в облака. NetFoundry прави възможен подхода ASN, който позволява на клиентите си да използват нейната глобална платформа за контрол на мрежата, за да създават моментално връзки. Резултатът е незабавно и сигурно свързване за разгръщане на IoT приложения, виртуални WAN и персонализирана връзка за сигурни приложения между организации, партньори и крайни потребители.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X