Центрове За Данни

TP-Link представя нови продукти от серията AX по време на MWC в Барселона

Network World

Водещият световен доставчик на мрежово оборудване за индивидуални потребители и бизнес клиенти – TP-Link - обяви в понеделник, че ще представи новите си продукти, включително и AX серията, по време на Световния мобилен конгрес (MWC) в Барселона в периода 25-28 февруари 2019. Сред новите устройства ще бъдат продукти за домашна мрежа от линията Deco, безжични рутери и усилватели на сигнала, продукти от серията Omada и няколко звездни продукта от AC стандарта.

AX рутери и усилватели на сигнала

TP-Link се готви да направи най-съвременната Wi-Fi технология достъпна за всеки клиент с новите си AX рутери, усилватели на сигнала и системи за домашна мрежа. В продължение на осем последователни години TP-Link e лидер в доставката на Wi-Fi продукти и една от водещите компании в разработката на най-новото поколение Wi-Fi 6 технология и серията си AX продукти.

Archer AX11000

Специално разработен за геймъри, които държат на най-високата производителност и най-добра функционалност, този нов три-бандов маршрутизатор на TP-Link (награден с CES Innovation Awards), предлага скорости до съвсем друго ниво - до 10,756 Mbps *. Маршрутизаторът разполага с революционна технология OFDMA и Gaming Accelerator, намалява латентността и интерференцията, за да се превърне в най-добрият мрежов хъб и да посрещне всички нужди изискващи висока честотна лента.

Archer AX6000

Идеалният рутер за модерния дом или офис - Archer AX6000 е проектиран да доставя невероятни скорости до 1,148 Mbps в 2,4 GHz-овата честотна лента и 4,804 Mbps в 5 GHz-овата. AX6000 позволява пълноценното използване на 1 Gbps интернет услуга, благодарение на 2.5гигабитовия WAN порт. Благодарение на UL / DL DFDMA и MU-MIMO технологията, Archer AX6000 безпроблемно обработва едновременно връзки за множество клиентски устройства. Технологията BSS Color, която позволява на AX6000 да игнорира смущенията в сигнала от устройства в околността, се комбинира с неговите високоскоростни възможности, за да гарантира бързина на изтегляне, достатъчно бързо, за да се изтегли 20 GB Blu-ray филм само за 2 минути.

Archer AX1800

Двубандовият 11ax рутер Archer AX1800 осигурява скорости от 1,775 Mbps и по-висока от средната пропускателна способност в сравнение с Wi-Fi рутер 2x2 11ac и е оборудван с функции като 1024-QAM и OFDMA. Това прави модела перфектното решение за потребители, търсещи невероятен Wi-Fi 6.

Усилвател на сигнала —RE705X

Усъвършенстваната серия усилватели на сигнала (Range Extender) RE705X AX повишават AX Wi-Fi, за да елиминира мъртвите зони на сигнала. Със скорост от 1800 Mbps, този усилвател на сигнала гарантира, че вашето AX Wi-Fi покритие ще обхване и пространствата, до които рутерът не може да достигне.

Deco X10 - Най- новата AX2700 Whole Home Mesh Wi-Fi система

TP-Link представя AX предимствата на своите продукти от серията Deco цялостната домашна Mesh Wi-Fi система Deco X10. Използвайки Mesh технологията подкрепена с AX скорости, Deco X10 осигурява светкавични AX2700 трибандови скорости във всеки ъгъл на дома, със силна и надеждна връзка до 1.95 Gbps *. Синтезът на AX и Mesh технологията прави Deco X10 идеалния избор за домове, които изискват покритие от ъгъл до ъгъл, за многобройни смарт устройства и осигурява връзка без смущения.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X