Широколентов Достъп

Нетера вече предлага услугата си "Гарантиран интернет" в над 180 страни

Владимир Владков

От днес, 21 април, българският оператор Нетера разширява предлагането на своята услуга "Гарантиран интернет достъп" (Dedicated Internet Access; DIA) в повече от 180 държави. Услугата DIA осигурява собствен, поверителен интернет достъп, която, според телекома, е по-сигурна форма на глобална свързаност.

В сравнение със стандартната широколентова услуга, с DIA бизнесът разполага със собствен, заделен капацитет от пропусквателния капацитет, а не го споделя с другите потребители на съответния интернет доставчик, обясняват от Нетера.

Според компанията, услугата DIA осигурява на бизнес потребителите по-голям контрол върху тяхната свързаност, като скоростта и на входящия, и на изходящия трафик е гарантирана, като не зависи от интензивността на работата, обема от данни, от деня и часа. Същевременно онлайн системата за мониторинг на Нетера (NOMS) следи активно услугата в реално време, като по този начин допълнително гарантира за нейното качество и наличност.

"Разширяването на услугата "Гарантиран интернет" на международните пазари... доказва колко ангажирани сме да продължим да инвестираме в мрежата си и в полза на нашите клиенти, коментира Невен Дилков, основател и управител на Нетера. - Води ни желанието да дадем възможност на наши клиенти по целия свят да опростят своето телекомуникационно решение чрез гарантирана, персонална интернет връзка - лично тяхна, частна, винаги достъпна, непрекъснато налична".
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X