Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Ericsson връща фокуса си върху технологиите за телеком оператори

3200 прочитания, 0

Ericsson ще се съсредоточи върху основния си бизнес, който превърна шведската компания в световен гигант – мрежовите решения за телеком оператори. Това потвърди на Международния мобилен конгрес в Шанхай Улф Евалдсон, в момента ръководител на отдела за цифрови услуги на компанията, цитиран от Mobile World Live. Наскоро компанията обяви, че ще се завърне към традиционния си бизнес, изоставяйки засега амбициите си за по-сериозно развитие на поделенията за медии, ютили компании и транспорта.

Улф Евалдсон, в момента ръководител на отдела за цифрови услуги на компанията

Евалдсон е обяснил пред официалната медия на MWC, че ръководството на компанията е решило да промени стратегията си и да работи по план за връщане към по-печеливша позиция, която обаче и да е по-устойчива.

Прочетете още: Ericsson създаден нов отдел, обединяващ Европа и Латинска Америка

Новата стратегия включва два основни компонента. Първият е използване на технологичното лидерство на компанията, което да й помогне да стане „най-конкурентният и ценово ефективен доставчик на инфраструктура за доставчиците на услуги“.

Вторият елемент е: „Трябва да уверим нашите потребители, че могат да осребрят мрежите, които им предоставяме“, казва Евалдсон. Той обаче не затвори вратата към други потенциални клиенти,...

Пълен текст: Computerworld.bg
(29.06.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ericsson връща фокуса си върху технологиите за телеком оператори"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване