Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Motorola G6 линията цели да постави флагман във всеки джоб

1373 прочитания, 0Днес Motorola представиха официално в България новата си линия смартфони G Family. Преди да се впусна в технически подробности, ще ви разкажа една интересна история. Всички харесват суши и посещението на подобен ресторант е събитие, което често е свързано със сериозно олекване на портфейла. Знаетели ли обаче, че сушито в Япония се е появило като евтин и бърз начин да се консервира риба и ориз, така че да не се развалят? С течение на времето този специфичен кулинарен метод се е превърнал в "премиум" удоволствие. 

Защо ви разказвам всичко това? Първо, защото събитието, на което бяха показани новите устройства, включваше в себе си суши, което ме отнесе към цялата тази метафора, и второ - защото Motorola ще се опита да направи нещо много интересно - да върне технологичното суши на народа. Защото подобно на тази традиционно японска кулинария, съвременните смартфони вече преминават границата от 1000 лева за флагманско устройство и всички приемат това за нормално. Скоро статуквото може да се промени!

Как смятат да направят това? Много просто - предлагайки на потребителите последните функционалности, които са технологичен писък в момента, без това да ги остави на хляб и вода за няколко месеца. В...

Пълен текст: PCWorld.bg
(17.05.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Motorola G6 линията цели да постави флагман във всеки джоб"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване