Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Xiaomi ще отпразнува осмата си годишнина с нов смартфон

1623 прочитания, 0

Празчничният модел може да изглежда така

Слухове за това, че китайският производител Xiaomi ще отпразнува осмата си годишнина с пускане на пазара на флагмански смартфон се появиха в интернет. В Китай това се превръша в традиция. Meizu например представи серия от устройства за своята петнадесета годишнина. 

Според слуховете до края на май Xiaomi ще представи два смартфона. Първият ще обикновен Mi 7, а другият ще празничен 8th Anniversary Mi 7 Special Edition. Всъщност името на втория не е сигурно, той спокойно може да бъде наречен и Mi 8. Подобен подход не би бил учудващ, след като Apple представи едновременно iPhone 8 и iPhone X – продукти, които са от различни поколения.

Прочетете още: Xiaomi вече е четвъртият по големина производител на смартфони

Информация за хипотетичното празнично устройство и разликите му в сравнение с Xiaomi Mi 7 засега няма. Известно е само, че в него ще бъде реализирана система за разпознаване на лица, разчитаща на техни триизмерни модели. Т.е. ще е нещо подобно на FaceID, използвана в iPhone X.

По-рано се съобщаваше, че Xiaomi възнамерява да представи не само Mi 7, но и негова уголемена версия – Mi 7 Plus. Последната вече не се споменава и е възможнo именно тя да е била трансформирана в празничния...

Пълен текст: PCWorld.bg
(11.05.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Xiaomi ще отпразнува осмата си годишнина с нов смартфон"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване