Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

MWC 2018: 11 смартфона с дизайн като на iPhone X

Една от ключовите теми на MWC 2018 станаха смартфоните, наподобяващи iPhone X и неговия прорез в горната част на екрана.
1995 прочитания, 0

MWC 2018: 11 смартфона с дизайн като на iPhone X

Гледайки тазгодишния Световен мобилен конгрес окончателно се убедихме, че прорезът в дисплея е нещо модно. При това е модно дотолкова, че производителите не се двоумят да включват такъв елемент в дизайна устройствата си дори когато той всъщност не е необходим (при много от тях е налице пространство под дисплея).

Редно е да се отбележи, че въпросната “вежда” в горната част на екрана всъщност не е измислена от Apple. Преди него подобни дизайнерски решения бяха реализирани в Essential PH-1 и Sharp Aquos S2. Това обаче си го спомнят малцина и родоначалник на тенденцията е именно iPhone X.

Прочетете още: Pixel 3 може да има прорез в екрана като iPhone X

LG G7 - най-неочакваният смартфон

Никой не очакваше да види новия флагман в Барселона, след като компанията взе решение да отложи неговата премиера и да го преработи от нулата. Въпреки това на изложението бракуваният дизайн на LG G7 все пак тайно бе показан. Очевидно, след като пишем за него, то вече няма как да се говори за никаква секретност. Причината е че някой си е съумял да заснеме устройството и да разпространи материалите. Благодарение на него знаем, че смартфонът предлага голям 3K екран и процесор Snapdragon 845. Ако беше видял бял свят, то това щеше да е най-мощното устройство с прорез, ако не броим самия iPhone...

Пълен текст: PCWorld.bg
(06.03.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"MWC 2018: 11 смартфона с дизайн като на iPhone X"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване