Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Google Maps ще позволява споделяне на състоянието на живота на батерията ви

Нов код на приложението загатва, че ще можете да споделята вашите често използвани маршрути и точното време, за което по принцип стигате от точка до точка
3950 прочитания, 0

Случвало ли ви се е някога да искате да знаете дали някой се е прибрал безпроблемно в къщи след дълга вечер, но да не успеете, защото на въпросния човек му е паднала батерията на смартфона? Е, вече можете да не се притеснявате толкова в подобни случаи. Експерти са открили код в бета версията на новата актуализиция на Google Maps за Android, който прави възможно споделянето на състоянието на живота на батерията, заедно с местоположението на потребителя. Разбира се, можете да получите само общ ориентировъчен диапазон, тъй като нивото на енергия в батерията се променя във всяка една минута, но, въпреки това, тази функционалност би могла да бъде много полезна.

 

Разбира се, можете да получите само общ ориентировъчен диапазон, тъй като нивото на енергия в батерията се променя във всяка една минута, но, въпреки това, тази функционалност би могла да бъде много полезна.

Прочетете още: Как да увеличим производителността на смартфон с Android Oreo?

 

Новият код на Google Maps също така загатва, че ще можете да споделята вашите често използвани маршрути и точното време, за което по принцип стигате до опредлени точки от тях, както и преки пътища до любими точки, които потенциално могат да повлияят на указанията на приложението.

Все още не е ясно кога тази функция ще бъде налична за използване. Подобни скрити кодове могат да бъдат тествани в...

Пълен текст: PCWorld.bg
(12.02.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Google Maps ще позволява споделяне на състоянието на живота на батерията ви"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване