Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Как да увеличим производителността на смартфон с Android Oreo?

Повечето хора рестартират или изключват телефоните си толкова рядко, че никога не разбират, че по този начин могат да решат широк спектър от проблеми
6611 прочитания, 0

Android става все по-бърз с всяка нова версия, така че ако имате смартфон от висок клас, който е с фабрично инсталиран Android Oreo или операционната система е актуализирана до това ниво впоследствие, най-вероятно няма да се налага да правите нищо, за да си осигурите бързо и гладко преживяване. Но не всички устройства, работещи с Oreo, притежават най-новите и най-добри спецификации, което се отразява на тяхната производителност. Смартфоните, които са затрупани с енергоемки приложения и много информация, изпитват сходни трудности.


Смартфоните, които са затрупани с енергоемки приложения и много информация, изпитват много трудности.


Добрата новина е, че това не е присъда за вашия смартфон. Просто в даден момент ще трябва да му направите едно малко пролетно почистване. През това време можете допълнително да ускорите вашето устройство като промените само няколко настройки. Ето какво трябва да направите, за да получите възможно най-доброто представяне от Android 8.0 Oreo, независимо от модела на вашия смартфон.

Прочетете още: Android 8.0 Oreo – най-полезните съвети и трикове

Изтрийте ненужните приложения

Тази стъпка е очевидна, но това не означава, че не е...

Пълен текст: PCWorld.bg
(07.02.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Как да увеличим производителността на смартфон с Android Oreo?"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване