Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Собственици на Galaxy Note 8 съобщават за проблеми при зареждането

Ако досега не сте имали проблеми с Galaxy Note 8, то се опитайте да не оставите батерията на устройството ви да не падне изцяло.
3301 прочитания, 0

Собственици на Galaxy Note 8 съобщават за проблеми при зареждането

Някои от собствениците на Galaxy Note 8 съобщават, че не могат да заредят или да включат своите устройства, след като батерията е паднала – проблем, който засегна и други телефони. От Samsung уточняват, че са получили ограничен брой подобни оплаквания, които може да са свързани с управлението мощността на веригата.

Този проблем изглежда е ограничен до сравнително малък брой потребители и за щастие вероятно не е свързан с безопасността. По-скоро има общо с управлението на мощността – по-конкретно става дума, че малко количество енергия трябва да остане в телефона, за да се стартира зареждането.

Прочетете още: HTC и Motorola няма да забавят старите си модели като Apple

От Samsung съветват засегнатите потребители да получат гаранционна замяна, а тези, които не искат да предават своите телефони или нямат гаранция, могат да опитат така нареченото зареждането: stack charging. Този вид зареждане изисква да включвате и изключвате телефона от зарядното за периоди по между 10 и 15 секунди с почивки от 30 секунди. Така след около 20 минути или 100 цикъла ще можете да генерирате достатъчно енергия, за да включите телефона.

Разбира се, това е изключително скучен процес и неговата безопасност и ефективност не са гарантирани, но може да ви спести ходенето до...

Пълен текст: PCWorld.bg
(02.01.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Собственици на Galaxy Note 8 съобщават за проблеми при зареждането"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване