Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

HTC и Motorola няма да забавят старите си модели като Apple

От Sony, Samsung, LG и други водещи компании ще обявят позицията си след празниците
6492 прочитания, 0

HTC и Motorola няма да забавят работата на по-старите си модели смартфони, както това направи Apple, става ясно от имейли, изпратени от двете компании до изданието The Verge. Припомняме ви, че от Apple обявиха, че ще забавят работата на процесорите на по-старите модели iPhone заради проблеми с батерията на устройствата. От технологичния гигант признаха за действията си, след като преди това заваляха оплаквания от потребители.

 

1

 

От другите големи производители в сферата като Samsung, LG и Sony все още не са излезли с официална позиция относно политиката им в това отношение, като се очаква това да стане след празниците. От отговорите им обаче ще стане ясно дали това е честа практика или Apple се оказват изключение. Засега позициите на HTC и Motorola говорят, че не всички компании използват този подход.

От Apple защитиха политиката си, обяснявайки, че са я въвели миналата година за iPhone 6, 6S и SE, за да се съхранят батериите на по-старите модели - с времето те започват да произвеждат все по-малко енергия, което води до неочаквано изключване на телефона, когато...

Пълен текст: PCWorld.bg
(29.12.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"HTC и Motorola няма да забавят старите си модели като Apple"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване