Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Пет начина, по които Snapdragon 845 ще повлияе на смартфоните с Android през 2018 г.

845 носи много подобрения в начина, по който телефоните ще използват процесора за изкуствен интелект, снимки и живота на батерията
4029 прочитания, 0

Ако си мислите, че водещите модели смартфони с операционна система Android, които се появиха през тази година, са бързи, изчакайте до следващата. Qualcomm вече представи своя чип от следващо поколение Snapdragon 845 и това определено не е просто пореденото номер от серията. Snapdragon 845 е основен редизайн на архитектурата на платформата на Qualcomm и със сигурност ще има дълбок ефект върху новата реколта смартфони с Android, които ще излязат на пазара през следващата година.

1


Докато 835 се фокусира предимно върху производителност и скорост, 845 носи много подобрения в начина, по който телефоните ще използват процесора за изкуствен интелект, снимки и, разбира се, живота на батерията. Вероятно ще трябва да изчакаме малко, докато Galaxy S9 не го демонстрира в действие (Samsung отново е основен партньор), но, пристигне ли новият чип, той ще осигури страхотни възможности за мобилните потребители. Ето пет начина, по които Snapdragon 845 ще повлияе на новите модели смартфони с Android:

Вашите данните ще летят

Архитектурата на Snapdragon 845 е същата като тази на 835 – 10...

Пълен текст: PCWorld.bg
(11.12.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Пет начина, по които Snapdragon 845 ще повлияе на смартфоните с Android през 2018 г."    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване