Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Има ли iPhone 8 проблем с батерията?

1845 прочитания, 0


Едва две седмици минаха от официалния дебют на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а вече имаме първите оплаквания, вероятно свързани със сериозна неизправност на батерията. Според информация от два източника, iPhone 8 Plus, който беше представен на 22 септември, е започнал да се разцепва отстрани при зареждане.

Тайванските медии съобщат, че жена си е купила iPhone 8 Plus за 799 паунда и го е използвала едва пет дни, след което телефонът неочаквано се е отворил. Тя е зареждала своето устройство със зарядно на Apple, но след приблизително три минути предният панел се е подул и отделил от корпуса.

Телефонът е бил изпратен в Apple, където в момента се провежда разследване по двата случая. От компанията отказаха да коментират подробности около инцидентите. Другото оплакване идва от Япония, където един от потребителите на марката е получил своя iPhone 8 Plus в същото състояния – екранът е бил частично отделен от устройството.

Ако искате да си купите iPhone 8 или все още обмисляте, не оставяйте тези мрачни новини да ви разколебаят. Информацията за дефектни устройства циркулира из тайванските и китайските медии, но все още няма официално потвърждение от Apple за наличието на проблем. Има вероятност описаните дефекти...

Пълен текст: PCWorld.bg
(09.10.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Има ли iPhone 8 проблем с батерията?"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване