Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Motorola обяви телефоните, които ще получат Android Oreo 8.0

Засега няма официални срокове кога ще станат достъпни обновленията
3211 прочитания, 0

Американската компания Motorola обяви в портала си за ъпдейти телефоните, които ще получат ъпдейт до Android Oreo 8.0.

Списъкът с моделите, които очакват обновлението се състои от Moto Z, Moto Z Droid, Moto Z Force Droid, Moto Z Play, Moto Z Play Droid, Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition, Moto X4, Moto G5, Moto G5 Plus, Moto G5S, и Moto G5S Plus.

От Motorola не са дали информация кога и в кои региони ъпдейтите ще бъдат достъпни, нито пък срок за това, но имайки предвид предишни ъпдейти и това, че производителят използва стоков Android, то може да очакваме обновленията доста скоро.

За голяма част от Android обществото е разочароваща липсата на Moto G4 и Moto G4 Plus в листа, тъй като моделите излезнаха едва около средата на 2016 г. и се радват на особено голяма популярност.

Причината според мнозина е, че тъй като Motorola пуснаха доста нови модели, те не могат да поддържат всички и са били притиснати да изтрият моделите от списъка. През миналите години всички модели на производителя имаха минимум 2 г. поддръжка и обновления, но изглежда от Motorola този път изневериха на феновете си.

Android Oreo 8.0 беше първо достъпен като версия за разработчици на 21 март 2017 г. за Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C, както и...

Пълен текст: PCWorld.bg
(18.09.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Motorola обяви телефоните, които ще получат Android Oreo 8.0"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване