Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

iPhone X: Висока цена, нов екран и без бутон „начало“

Apple залага на разширената реалност (AR), за да продаде новия iPhone X. Цената на устройството започва от 1 000 долара (1 630 лв.).
5350 прочитания, 0

Най-новият iPhone X, („X” се произнася „десет“, а не „екс“), е върховото устройство на Apple за тази година. То е „черешката на тортата“, с която компанията производител отпразнува 10-годишнината от пускането на първия iPhone.

Новият iPhone X


5.8-инчовият OLED екран е не само по-голям, но и използва иновативна технология, за която Apple смята, че ще направи цветовете по-реалистични и ярки. Това е първият iPhoneбез бутон „начало“ (home), запазената марка на компанията, още с пускането на първия й смартфон. Освен това, за първи път се предлага лицева идентификация, като ново сигурно решение за отключване на устройството и за разплащане онлайн. 


iPhone X има изискан дизайн и нов OLED екран


iPhone X е единствената нова джаджа на Apple, която разполага с оптична стабилизация на изображението, и при двете, засега рядко предлагани на пазара 12-мегапикселови камери, като първата работи в режим „портрет“ и има нови възможности, например добавяне на анимация. 

Това основните суперсили на водещия смартфон на Apple, който беше показан в новия офис на компанията, т.нар. Apple Парк в Купертино, САЩ. 

Големия OLED екран и лицевото разпознаване са запазени само за iPhone X и отсъстват при iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които също бяха анонсирани във...

Пълен текст: PCWorld.bg
(13.09.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"iPhone X: Висока цена, нов екран и без бутон „начало“"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване