Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Huawei работи по нов смартфон с четири камери

Около месец ни дели от официалното пускане на Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro. И тъй като и двата смартфона са флагмани, в интернет плъзнаха слухове, че компанията работи върху още едно устройство.
2631 прочитания, 0

Huawei работи по нов телефон с кодово име Rhone. Това твърди китайският сайт Weibo. Според медията, Rhone ще има двойни камери, както на предния панел, така и на гърба. Да не забравяме, че и за Huawei Mate 10 също се спекулираше, че ще има двойни предни и задни камери. Този слух, обаче, беше опроверган. Друг производител обаче пуска телефон с четири камери: това е френската компания Alcatel, а устройствата се казват Flash и Gionee S10.

И макар идеята за телефон с четири камери да изглежда екзотична, Huawei може също да пусне подобен продукт. Съдейки по характеристиките, телефонът ще бъде от среден или висок клас. На 16 октомври китайската компания предстои да обяви новите си устройства и някои анализатори се надяват, че тогава може да излезе и повече информация за Huawei Rhone.

Може да се окаже, че това е специално устройство, като Huawei Honor Magic. Разбира се, става дума за очаквания, т.е. не може да сме сигурни, докато не излезе официална информация от производителя.

И ако през следващите дни, слуховете около  Huawei Rhone ще продължат, то за Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro, вече е известно, че ще използват изкуствен интелект за разпознаване на изображения.

По този начин компанията дава сериозна заявка да се нареди до водещите производители самртфони Samsung и Apple.

В събота Ричард Ю, главен изпълнителен директор на...

Пълен текст: PCWorld.bg
(12.09.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Huawei работи по нов смартфон с четири камери"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване