Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

От утре включените минути в тарифите на VIVACOM ще важат и за разговори в ЕС

Това става с новите SMART тарифи на телекома, които влизат в сила от 20 април. С тях VIVACOM изпреварващо влиза в съответствие с регулацията на цените за европейски роуминг.
2388 прочитания, 0

Често пътуващите в рамките на Стария континент мобилни потребители със сигурност очакват с нетърпение настъпването на юни, когато официално отпада роумингът в страните от Европейския съюз. Абонатите на родния телеком оператор VIVACOM обаче ще могат да се радват на тази благодат още от утре, 20 април, съобщават официално от компанията.

EU roam-like-at-home

Два месеца преди въвеждането на новата роуминг регулация VIVACOM влиза в съответствие с нея, като започва да предлага на потребителите планове, в които всички включени национални минути важат и за разговори със страните-членки на Европейския съюз. Според официалната информация, новата тарифна линия на телекома – Smart – влиза в сила от утре – 20 април, с разнообразие от девет плана от “S” до “U” на цени от 9,99 лева до 49,99 лева на месец, така че всеки клиент да може да подбере най-подходящия според собственото си потребление.

Прочетете още: Последната крачка към отмяната на роуминга в ЕС от юни 2017-а е факт

Пълен текст: PCWorld.bg
(19.04.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"От утре включените минути в тарифите на VIVACOM ще важат и за разговори в ЕС"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване