Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Нов играч на пазара обещава смартфон с безрамков дизайн

Новият играч на смартфон пазара е компанията Maze Mobile, а нейният първи, вероятно безрамков смартфон се нарича Alpha. Интересното е, че изглежда основен пазар за този нов смартфон ще бъде Европа. Продажбите на Maze Alpha би трябвало да започнат през април, но това не е окончателно. Не се знае нищо и за ориентировъчната цена на устройството.
4318 прочитания, 0

Смартфон пазарът е достатъчно пренаселен, за да осигурява тежка конкуренция дори за утвърдените играчи, но явно все още е достатъчно атрактивен, за да привлича и по-смели „стартъпи“. Това стана ясно в края на миналата седмица, когато, буквално от никъде, именно на този пазар се появи нов играч. Става въпрос за компанията Maze Mobile, която вече е подготвила за пускане и своя първи смартфон – апарат с красноречивото наименование Alpha.

Maze Alpha

За съжаление, засега не се съобщават никакви технически характеристики за въпросния смартфон. Затова на този етап може да се правят изводи единствено на базата на показаното изображение. От него става ясно, че устройството има минимални рамки около екрана. Може да се предположи също, че диагоналът на дисплея 5,6 или 6 инча, както и че в смартфона се използва AMOLED панел с резолюция 1920×1080 точки и защитно стъкло Gorilla Glass 4. Снимката на задния панел пък показва наличието на двойна камера. Нейните спецификации също не се споменават, но е известно, че в нея се използват сензори на Sony. Операционната система пък е Android 7.0 Nougat.

Пълен текст: PCWorld.bg
(13.03.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нов играч на пазара обещава смартфон с безрамков дизайн"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване