Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Готов е Galaxy Xcover 4 – новият смартфон „за екстремисти“ на Samsung

Студ, жега, потапяне под вода, вибрации, удари, излагане на пряка слънчева светлина, влажност, солена вода и всевъзможни други неблагоприятни климатични условия не плашат новия Samsung Galaxy Xcover 4. Очакваме го през април на цена от цена от €259.
4098 прочитания, 1

За една определена група потребители е важно смартфонът им да е преди всичко здрав ...ама наистина много здрав ... а ако може и да е с достатъчно модерни характеристики, за да върши всичко, което се очаква от един съвременен смартфон, значи е идеален за употреба навсякъде и в почти всякакви условия. Точно това е идеята, която стои зад заздравените смартфони от линията Xcover на компанията Samsung, а поводът да се сетим за нея е официалното съобщение за новия модел - Galaxy Xcover 4.

Samsung Galaxy Xcover 4

Както може да се очаква, въпросният нов апарат се отличава с висока степен на защита от негативни външни въздействия - телефонът има сертификат, че покрива изискванията на стандартите IP68 и MIL-STD 810G.

Прочетете още: Ултра-защитени фотоапарати Pentax Optio WG-2 ще пазят спомените и на отявлени спортни “екстремисти”

Samsung Galaxy Xcover 4


Преведено на нормален човешки език, това означава, че Samsung Galaxy Xcover 4 издържа на висока степен на запрашаване и съхранява работоспособността си дори след потапяне и престой под вода на дълбочина до 1,5...

Пълен текст: PCWorld.bg
(02.03.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Готов е Galaxy Xcover 4 – новият смартфон „за екстремисти“ на Samsung"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване