Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

3 мобилни устройства с 1 номер – това предлага "нова" услуга на Мтел

Услугата се нарича Extra SIM и, според Мтел ще допадне на хората, на които им се налага да ползват повече от едно устройство, но не искат да ползват и друг номер. вижте още в какви ситуации може да бъде полезна тя.
2679 прочитания, 0

В днешно време не е необичайно хората да ползват повече от един мобилен телефон. Всъщност това е дори доста често срещан сценарий, който обаче нерядко създава неудобства на потребителите. А много от тях сигурно ще могат да се спестят, ако всички мобилни телефони, които ползваме, използват един и същи номер. Точно такава възможност започва да предлага (отново) телеком операторът Мтел, който обяви рестарта на една засега уникална за нашата страна услуга, наречена Extra SIM. Услугата, която всъщност беше предлагана от компанията и преди няколко години (макар и при други условия),  нея потребителите могат да ползват общо до три SIM карти с един и същ мобилен номер към тарифния си план. Според оператора, новата-стара услуга е удобна и гъвкава, като е подходяща за всички, на които им се налага да ползват повече от едно устройство, но не искат да ползват и друг номер.

Mtel Extra SIM

Услугата позволява провеждането на разговори през второ устройство, като се ползват включените минути от основния абонаментен план на клиента, уточняват още от Мтел. Тя може да бъде полезна в различни ситуации. Например, когато клиентът ползва смартфон или обикновен мобилен телефон,...

Пълен текст: PCWorld.bg
(10.01.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"3 мобилни устройства с 1 номер – това предлага "нова" услуга на Мтел"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване