Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Къде е най-бързата 4G мрежа в България?

Отговор на този въпрос дават последните измервания на Global Wireless Solutions, според които операторът VIVACOM отбелязва най-висок резултат в теста GWS OneScore на редица локации в страната. За доказателство телекомът привежда и резултатите от измерванията.
4608 прочитания, 1

При който от телеком операторите у нас да попитате, навсякъде ще ви кажат, че именно те имат най-бързата 4G мрежа в България. Но както гласи една древна мъдрост, “когато цифрите говорят …”. сещате се. А тоз път с цифри, с които е трудно да се спори, ни снабдяват от компанията VIVACOM, която се похвали, че именно тя разполага с най-високоскорсотни показатели на 4G връзката – поне според измерванията на независимия американски доставчик на решения за безжичната индустрия Global Wireless Solutions.

Къде е най-бързата 4G мрежа в България?

Казано по-точно, 4G мрежата на VIVACOM получава най-висок резултат в теста GWS OneScore за скорост в направено измерване в градовете София, Русе, Созопол, Каварна и населени места по българското Черноморие. Измерването е реализирано  от Global Wireless Solutions (GWS) по тяхната методология в периода 15.10 -15.11.2016 г., на петте съществуващи в България LTE мрежи. А резултатите от него изглеждат ето така:

Прочетете още: Един лесен и достъпен начин да осигурим 4G интернет в колата

ONESCORE™ RESULTS RANKING FOR BULGARIA

Според официалната...

Пълен текст: PCWorld.bg
(06.01.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Къде е най-бързата 4G мрежа в България?"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване