Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

CES 2017: MU-MIMO и Powerline влизат в рутерите на TP-Link

Два маршрутизатора от необичайната нова серия Deco, един от които е с вграден Powerline-адаптер, гигабитов рутер AC2300 с поддръжка на технологията MU-MIMO и универсален усилвател на сигнал RE650 фокусират представянето на TP-Link на изложението за потребителска електроника.
2839 прочитания, 0

В днешно време е трудно да си представим потребителска електроника, която да работи без посредничеството на Мрежата, затова присъствието на Wi-Fi техниката на изложението CES 2017 е не просто обяснимо, но и направо задължително. И както обикновено, с доста голямо портфолио на този форум се представя и компанията TP-Link, която показва в Лас Вегас последните нововъведения в своето портфолио. Сред тях виждаме маршрутизатори от необичайната нова серия Deco, гигабитов рутер AC2300 с поддръжка на технологията MU-MIMO и универсалния усилвател на сигнал RE650.

TP-Link Deco М5

Новата линия домашни мрежови системи TP-Link Deco, които хващат окото с нетрадиционен дизайн, засега се състои от два модела: Deco M5 и Deco M5 Plus. Първият от тях е устройство от среден клас, което осигурява практически необходимо за нормалната работа на домашната мрежа.  Моделът Deco M5 Plus пък е интересен с това, че обединява в един корпус Wi-Fi маршрутизатор и Powerline-адаптер, което със сигурност позволява лесното изграждане на още по-функционална мрежа у дома или в офиса.

Прочетете още: TP-LINK Archer C3200: олицетворение на високия клас домашни рутери

Пълен текст: PCWorld.bg
(06.01.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"CES 2017: MU-MIMO и Powerline влизат в рутерите на TP-Link"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване