Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Как 5G комуникациите ще променят живота и работата ни

Това ще демонстрира компанията Ericsson на изложението CES 2017, като покаже на практика как 5G технологията ще развие значително личните развлекателни изживявания, ефективността на индустриите и бъдещите умни градове.
3637 прочитания, 1

Вече никой не подлага на съмнение, че мрежите от поколение 5G са все по-близо в бъдещето на комуникациите. Компанията Ericsson обаче е готова да предложи още сега, по време на изложението CES 2017, поредната демонстрация на своите технологични решения в тази област. Но този път телеком гигантът ще направи връзката между последните технологични иновации и тяхната зависимост от инфраструктурата и ще покаже на посетителите на шоуто във Вегас как мрежи, медии и ИТ могат да работят заедно за подобряване на всекидневния ни начин на живот и работа.

Ericsson 5G

Според официалната информация, на своя щанд Ericsson ще представи над 30 демонстрации на нови и развиващи се технологии. Ще има също демонстрации на интерактивни спортни изживявания с помощта на висококачествено видео за кола, виртуална реалност (VR) и добавена реалност (AR). Ще бъдат показани и примери за умни градове, умни превозни средства, по-ефективно и автоматизирано производство, свързани гори и “трансформационни телевизионни преживявания”, информират още от компанията.

Прочетете още: Комуникационните технологии на бъдещето

Пълен текст: PCWorld.bg
(04.01.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Как 5G комуникациите ще променят живота и работата ни"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2017 съгласно общи условия за ползване