Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

TP-Link Deco M5 вече се предлага и на българския пазар

Приложението Deco има инструкции както за Android, така и за iOS, системата е съвместима с Amazon Alexa.
1412 прочитания, 0

Домашната Wi-Fi система TP-Link Deco M5 вече се предлага и на българския пазар

Домашната Wi-Fi система TP-Link Deco M5 вече се предлага и на българския пазар. Тя може да функционира както като самостоятелен маршрутизатор, покриващ площ от 140 кв.м, така и като система, изградена от три части, за площ от около 140 кв.м. Освен това към нея могат да се добавят до 10 Deco устройства, които се конфигурират самостоятелно и обслужват всичко в една и съща мрежа.

Deco M5 е система, изградена по стандарта AC и осигурява скорости до 1300 Mbps, разпределени между двете 2.4 GHz и 5 GHz честотни ленти (400 в 2,4 GHz-овата лента и 867 Mbps в 5 GHz-овата лента). Технологията Adaptive Routing (ART) гарантира най-бързата връзка с всички устройства, тъй като Deco избира оптималния канал в зависимост от местоположението на устройството от всеки Deco комплект.

Проведени тестове показват, че Deco M5 е по-бърз от своите конкуренти при повечето от сценариите. Въпреки това той не е най-бързият рутер като цяло – това отличие отива при Orbi RBK50. Все пак Deco M5 разполага с редица предимства...

Пълен текст: Computerworld.bg
(29.01.2018)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"TP-Link Deco M5 вече се предлага и на българския пазар"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване