Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Skip navigation

Теленор стартира ново издание на стажантската си програма

1451 прочитания, 0

Платен едногодишен стаж за току-що завършили студенти предлага Теленор. Компанията търси стажанти в областите „Търговско портфолио“, „Управление на информация“, „Информационни технологии“, „Кредитен риск и превенция на телекомуникационните измами“, „Клиентска удовлетвореност“, и „Защита на данните“.

Според телекома избраните кандидати за второто издание на програмата, наречена Hub by Telenor, имат възможност да се включат в ключови проекти в изброените области.

Теленор стартира ново издание на стажантската си програма

Прочетете още: Две трети от световното население използва мобилна връзка

Инициативата е насочена към активни и амбициозни млади хора, с високо ниво на владеене на английски език и интерес към мобилните и дигитални технологии, подчертават от компанията. В нея могат да се включат студенти последна година или току-що завършили висшето си образование бакалаври и магистри. 

Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на http://www.telenor.bg/bg/careers/youth-vacancies, като изпратят креативна автобиография до 8 октомври 2017 г. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, а десет от тях ще бъдат поканени да се присъединят към програмата. 

Избраните участници в програмата ще започнат стажа си в Теленор в началото на ноември 2017 г. “Те ще работят на пълен работен ден, срещу мотивиращо финансово възнаграждение – обясняват от телекома в съобщение до медиите. – През следващите 12 месеца те ще могат да се учат и да работят с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда.”

След края на програмата, добре представилите се стажанти може да получат предложение за работа в Теленор. 

Подробна информация за стажантската програма Hub by Telenor, описание на конкретните задължения и изисквания към кандидатите за всяка позиция, както и кратки видео интервюта с миналогодишните участници в програмата е публикувана в интернет страницата на компанията www.telenor.bg.

(18.09.2017)

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Теленор стартира ново издание на стажантската си програма"    

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997 - 2018 съгласно общи условия за ползване